Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@04:39:24 GMT

همایش ملی «ادبیات معاصر ایران» برگزار می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۵۱۲۵۲

همایش ملی «ادبیات معاصر ایران» برگزار می‌شود

همایش ملی «ادبیات معاصر ایران»در دو بخش شعر و داستان، روز ۲۸ بهمن‌ماه در شیراز برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، بر اساس خبر رسیده، کوروش کمالی سروستانی - دبیر علمی همایش و رئیس مؤسسه آموزش عالی حافظ شیراز - درباره برگزاری این مراسم گفت: با توجه به اهمیت شناخت جریان‌های ادبی معاصر در دو شاخه داستان و شعر و نیز سرآمدان و کاوشگران و هنرمندان این عرصه و تبیین تأثیر آن در روزگاران معاصر؛ همایش ملی «ادبیات معاصر ایران» روز ۲۸ بهمن ماه در مرکز اسناد و کتابخانه ملی مرکز فارس در شیراز برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در ادامه با اشاره به برگزاری این مراسم در سه نشست علمی افزود: علاوه بر چهره‌های شاخص ادبیات داستانی و شعر معاصر استان فارس، استادان دانشگاه الزهرا تهران، دانشگاه شیراز، مؤسسه آموزش عالی حافظ، شاعران و نویسندگان و فعالان ادبی انجمن‌ها به کنکاش ادبیات معاصر از دهه ۶۰ تا ۹۰ خواهند پرداخت. بر این اساس در نشست علمی اول؛ کوروش کمالی سروستانی پیرامون جریان‌شناسی داستان فارس، حسن میرعابدینی پیرامون جریان‌شناسی رمان پس از انقلاب، ابوتراب خسروی پیرامون داستان پیشاانقلاب و پساانقلاب، نسرین فقیه ملک مرزبان درباره دیروز و امروز ادب فارسی سخنرانی خواهند کرد.

کمالی سروستانی در ادامه بیان کرد: در نشست علمی دوم نیز کامیار عابدی پیرامون گُسست‌ها و پیوست‌ها در شعر ایران (دهه‌های ۱۳۹۰-۱۳۶۰)، سپیده یگانه درباره شخصیت‌شناسی «شمس» و «مولوی» در غزل شاعران جوان، غلامرضا کافی درباره تأثیر حماسه‌های تاریخی بر شعر انقلاب اسلامی، مهبود فاضلی پیرامون نقد جامعه‌شناسی رمان «پنجشنبه فیروزه‌ای» با رویکرد ساخت‌گرایی تکوینی لوسین گلدمن سخنرانی می‌کنند.

او سپس گفت: همچنین در نشست علمی سوم این همایش احمد اکبرپور درباره گستره پیام در ادبیات کودک، اطلس اثنی‌عشری پیرامون دستاوردهای ادبی انجوی شیرازی، سیروس نوذری پیرامون شعر کوتاه معاصر، مریم کهنسال در خصوص تصویرگری زنان در داستان‌های کوتاه ابوتراب خسروی، مرتضی جعفری پیرامون ایستایی و پویایی تصاویر درشعر شاملو، سارا هلاله درباره «نظریه ترجمه» در آثار بیژن الهی، محمد قائدی پیرامون نگاهی به داستان کوتاه «لاله» از منظر نشانه‌شناسی، ندا محمدی پیرامون دوستی‌پژوهی در اندیشه شاعرانه بیژن جلالی و فرح نیازکار پیرامون شناخت شناسی ادبیات معاصر سخنرانی خواهند کرد.

این همایش که با همکاری سازمان اسناد و کتابخانه ملی مرکز فارس و انجمن فرهنگ و ادب شیراز برگزار می‌شود؛ از ساعت ۹ صبح روز یکشنبه ۲۸ بهمن ماه در تالار سازمان اسناد و کتابخانه ملی مرکز فارس آغاز خواهد شد و در دو نوبت صبح و عصر ادامه خواهد یافت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۵۱۲۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادبیات عجیب یک افغانی درباره ایران و افغانی‌های مهاجر

تعداد بازدید : 0 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی کیفیت 480 بازدید 9 ویدیویی از یک افغانی منتشر شده که با مقایسه وضعیت خیابان‌های ایران و افغانستان، تعابیر عجیبی درباره ایران به کار می‌برد و در نهایت با این تعابیر می‌گویند در شان افغانی‌ها نیست در ایران کارگری کنند! این ویدیوی قابل تامل را می‌بینید.

دیگر خبرها

  • واکنش فدراسیون فوتبال به دستور وزیر ورزش؛نشست کارگروه آسیب‌شناسی فرهنگی ورزشگاه‌ها برگزار می‌شود
  • واکنش وزیر ورزش و رییس فدراسیون به اتفاقات آزادی
  • همایش کاروان‌های حج تمتع در قم برگزار شد
  • پاسخ به حاشیه‌سازی‌ها پیرامون انتصابات در دانشکده علوم خانواده
  • روایت خسروپناه از سجایای اخلاقی محمدرضا سنگری
  • نکوداشت محمدرضا سنگری در دزفول
  • معلم علمدار مبارزه با جهل و معمار هویت کشور است
  • برگزاری شش پیش‌همایش و دریافت ۳۰۰ مقاله علمی
  • تجلیل از دکتر سنگری ، پژوهشگر عاشورایی در دزفول
  • ادبیات عجیب یک افغانی درباره ایران و افغانی‌های مهاجر