Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-سفیر جمهوری اسلامی ایران در آنکارا که به منظور شرکت در مراسم افتتاحیه اولین همایش بین‌المللی بررسی جایگاه زنان در ادبیات معاصر ایران در دانشگاه ییلدریم بایزید حضور یافته بود؛ با رییس و مسئولان این دانشگاه دیدار و ملاقات کرد.در این دیدار محمدابراهیم طاهریان‌فرد با ابراز خرسندی از برگزاری همایش «زن در ادبیات معاصر ایران» در دانشگاه ییلدریم بایزید، توسعه همکاری‌های مشترک فرهنگی را گامی مهم در تحقق توازن همکاری‌های مشترک میان دو کشور دانست و گفت: عزم مسئولان ارشد دو کشور بر افزایش همکاری مشترک میان ایران و ترکیه، جدی است و باید همگی تلاش کنیم تا در عرصه فرهنگی نیز مانند سایر عرصه‌ها به توازن مطلوبی دست یابیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تشریح ابعاد مختلف توسعه روابط همه‌جانبه میان دو کشور اظهار داشت: در حوزه فرهنگی اقدامات خوبی صورت گرفته است اما این اقدامات با توجه به اشتراکات مهم فرهنگی و جبر جغرافیایی که دو ملت را در کنار یکدیگر قرار داده است، کافی نیست.

سفیر ایران با اشاره به انتصاب منصور غلامی به سمت وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: انتصاب ایشان به عنوان وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با توجه به حضور ایشان در ترکیه و شناخت وی از ظرفیت‌های موجود میان دانشگاه‌های دو کشور، فرصت مغتنمی است تا مسئولان دانشگاه‌های ترکیه از آن برای افزایش همکاری‌های مشترک علمی و دانشگاهی بهره‌گیری کنند. 

سفیر ایران دانشگاه ییلدریم بایزید را دانشگاهی تازه تاسیس اما مهم دانست و خاطرنشان کرد: توسعه کمی و کیفی این دانشگاه در این مدت کوتاه بسیار قابل توجه است و امیدواریم که این شجره طیبه پایگاهی برای بیشترین تعامل و همکاری‌های گسترده فرهنگی میان دو کشور باشد.

در ادامه این دیدار، متین دوغان، رییس دانشگاه ییلدریم بایزید ضمن ابراز خرسندی از برگزاری همایش «زن در ادبیات معاصر ایران» در این دانشگاه، برگزاری این همایش را آغازی برای همکاری‌های گسترده فرهنگی میان دو کشور دانست و ابراز داشت: اشتراکات فرهنگی میان دو کشور زمینه تسهیل روابط فرهنگی را فراهم آورده است و امیدواریم که با همکاری مشترک بتوانیم به همکاری‌های مهمی دست یابیم.

وی دانشگاه ییلدریم بایزید را دانشگاهی شناخته شده در ایران توصیف کرد و بیان کرد: این دانشگاه نزدیک به ۱۷ هزار دانشجو دارد که ۱۰ درصد از آن را دانشجویان خارجی از کشورهای مختلف جهان بالاخص دانشجویان کشورهای همسایه تشکیل می‌دهد.

رییس دانشگاه ییلدریم بایزید در خاتمه با توجه به ظرفیت‌‌های علمی دو کشور، خواستار گسترش همکاری‌ها در همه زمینه‌های فرهنگی؛ بالاخص حضور اساتید مدعو ایرانی در دانشگاه شد.

گفتنی است همایش یک روزه‌ای با موضوع بررسی جایگاه زنان در ادبیات معاصر ایران با عنوان «زن در ادبیات معاصر ایران» و با حضور محققان، صاحب‌نظران و استادان ایران و ترکیه از سوی رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در آنکارا، دانشگاه ییلدریم بایزید، دانشگاه الزهرا(س)، موسسه شهر کتاب و موسسه انتشارات هجه در دانشگاه ییلدریم بایزید در حال برگزاری است.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۱۰۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه آماده حرکت است؛ عبور از ایران مشروط به همکاری راه‌آهن

تین نیوز

مدیرعامل کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان گفت: دومین قطار ترانزیتی افغانستان بعد از تخصیص لکوموتیو کنسرسیوم برای خروج از کشور امکان حرکت دارد که در ادامه مشروط به همکاری شرکت راه آهن جمهوری اسلامی انجام خواهد شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، اداره راه آهن افغانستان در شبکه ایکس اعلام کرده است که، دومین قطار ترانزیتی افغانستان از مسیر ایران به مقصد ترکیه آماده ی حرکت است.

این اداره با اشاره به همکاری کشورهای همسایه افغانستان آورده است: ما علاوه بر انتقال کالاها، قلب ها را نیز به یکدیگر متصل می کنیم.

این در حالی است که، اولین قطار ترانزیتی افغانستان به مقصد ترکیه در ایستگاه شمتیغ متوقف شده است.

در خصوص این موضوع «مصطفی رضایی» مدیرعامل کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان به ایراف گفت: پس از این که اولین قطار ترانزیتی افغانستان به ترکیه به دلیل ناهماهنگی شرکت راه آهن دو هفته در مرز شرقی کشور گرفتار شد، بر اساس دستور دفتر رئیس جمهور، وزیر راه و شهرسازی به موضوع ورود کرد.

وی افزود: همچنین نامه تعیین کننده نماینده ویژه وزارت راه و شهرسازی برای آغاز بهره برداری تجاری از محور ریلی خواف - هرات با پیگیری هایی که نماینده ویژه رئیس جمهور در امور افغانستان و استاندار خراسان رضوی انجام دادند، تعیین تکلیف صورت گرفت.

رضایی در ادامه توضیح داد: از این رو در روزهای جاری این قطار از نقطه صفر مرزی حرکتش را به سمت مرزهای غربی کشور برای خروج به سمت ترکیه آغاز خواهد کرد.

مدیرعامل کنسرسیوم توسعه ریلی در خصوص قطارهای ترانزیتی بعدی از افغانستان که وارد ایران می شود، مطرح کرد: بعد از تخصیص لکوموتیو کنسرسیوم برای خروج از کشور امکان حرکت قطارها است که در ادامه مشروط به همکاری شرکت راه آهن جمهوری اسلامی انجام خواهد شد.

رضایی در نهایت خبر داد که در روزهای آتی دومین قطار ترانزیتی هم وارد کشور خواهد شد.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • رژیم اسراییل ریشه ناامنی و دشمن مشترک ما است
  • دومین قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه آماده حرکت است؛ عبور از ایران مشروط به همکاری راه‌آهن
  • تشکیل کمیته‌های مشترک ایران و عراق برای مقابله با اخبار دروغ و جعلی
  • ساخت فیلم تاریخی جدید در ایران
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری فدراسیون‌های والیبال ایران و عمان
  • توافق ایران و امارات برای تقویت همکاری‌های تجاری
  • دستاورد سفر بذرپاش به امارات متحده عربی چه بود؟ 
  • افزایش تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار+ فیلم
  • دستاورد سفر بذرپاش به امارات چه بود؟
  • تفاهم‌نامه همکاری کردستان با اتاق‌های مشترک ایران و ۷ کشور خارجی